5 vinkkiä luteiden välttämiseen hääpuvun vuokrauksessa

Kun päätät vuokrata hääpuvun, syystäsi huolimatta, et epäilemättä halua kuljettaa sängyn koteja mukanasi. Koska nämä ovat aiemmin käytettyjä liinoja, on mahdollista, että heillä voi olla luteita. Älä ota riskejä; Tässä on muutamia vinkkejä hääpuvun vuokraamiseen ilman, että sinulla on mukanaan sänkyjä.
Sijainti
Kun sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja hääpuvun vuokraamiseen, valitse paikka, jossa on mahdollisimman vähän sotkua, jotta voit vähentää mahdollisuuksia kuljettaa kotiin, ei-toivottuja vieraita.
Tarkastus
Ennen kuin yrität käyttää mitä tahansa hääpukua, sinun on tarkistettava se nurinpäin helmasta hihaan ja varmistettava, että se ei sisällä sängynvikoja. Sinun on myös tarkistettava ihosi ja vaatteesi poistuttuasi vuokramyymälästä. Vaikka et koskaan kokeillut mitään kaupassa, joskus vain nojaamalla joillekin pinnoille tai harjaamalla vaatetelineen läpi, saatat saada sängynvikoja.
Valppaus
Kun olet asettunut tiettyyn kauppaan, jonka sinusta tuntuu olevan turvallista, tarkista, mihin hääpuvut ripustetaan. Bedbugit voivat helposti kiivetä puuta metallin sijaan. Varmista siis, että valitsemasi myymälä ripustaa metallitankoihin eikä puuhun.
Raportti
Ennen kuin lähdet puvulla myymälästä, tarkista, että siinä ei ole luteja, käännä se nurinpäin ja tarkista kaikki taitetut päät kuten helma. Laita se sitten vetoketjulliseen pussiin. Jos löydät lollia, sinun tulee ilmoittaa asiasta kauppiaille välittömästi, jotta he voivat päästä eroon tartunnasta.
Kuivapesu
Jos unohdit jotakin ja palaat kotiin ja huomaat, että sinulla on hääpuvussa sängyn vikoja, voit kokeilla sen kuivapuhdistamista asianmukaisilla puhdistusaineilla tai pyytää apua kuivapesurilta. Siitä huolimatta on aina hyvä ottaa puku itse pesulaan; koska monta kertaa mekot keräävät pölyä, koska ne olivat esillä kaupoissa.

Isabella Mary