5 hämmästyttävää sisustussovellusta kaikille, jotka haluavat houkuttelevamman kodin

Kaikki haluavat houkuttelevamman kodin, mutta jos päädyt sellaiseen, sinun täytyy nousta seisomaan ja ryhtyä toimiin. Toiminnan ensimmäinen vaihe on varmistaa, että sinulla on käytettävissä olevat työkalut kaiken työn tekemiseen, jota ajattelet, ja tällä hetkellä sovellukset ovat oikea paikka etsiä. Heitä silmäsi vain näihin ja näet kuinka hyödyllisiä ne ovat, kun haluat suorittaa kaikki työt kotona.

Maalien testaaja Pro

Teoriassa voit maalata huoneesi sata kertaa ennen kuin löysit rakastamasi värin, mutta todellisuudessa haluat saada sen oikein ensimmäistä kertaa, koska säästät niin paljon aikaa ja rahaa. Vaikka sinulla olisi niitä pieniä värikarttoja, jotka voit noutaa kaupasta, on silti vaikea kuvitella miltä seinät näyttävät, koska ne ovat niin pieniä. Paint Tester Pro on tehokkain työkalu käytettäväksi, koska kun olet ottanut valokuvan huoneestasi, voit vaihtaa seinän värejä maagisen ohjelmiston avulla.

Helppo mitata

Joskus saatat päätyä kipeään päähän, jos yrität selvittää, miten tietyt sovellukset toimivat, koska ne ovat niin tehokkaita ja voivat tehdä uskomattomia asioita. Easy Measure -sovellus on hieno esimerkki tällaisesta sovelluksesta, koska sen avulla voit heittää mittanauhan pois. Kun haluat mitata mitä tahansa kotonasi tästä lähtien, voit vain kohdistaa kamerasi tiettyyn pisteeseen ja sovellus selvittää etäisyyden. En uskoisi sen olevan 100% tarkka, jos yrität tehdä jotain tärkeätä.

Photo Measures Lite

Tämä sovellus saattaa kuulostaa siltä, ​​että se tekee jotain samanlaista kuin viimeinen, josta puhuimme, mutta se on itse asiassa keskittynyt jotain täysin erilaista. Se on vain yksinkertainen tapa pitää kirjaa tietyistä kotimittauksista taskussa aina. Et koskaan tiedä, milloin tietty pituus tulee käteväksi, etkä halua selvittää, että olet sekaisin, kun yrität puristaa sohvaa kapean ovikehyksen läpi. Sinun on syötettävä mittaukset itse, mutta kun olet valmis, voit rentoutua.

Kodinsuunnittelu 3D

Kun olet päättänyt tehdä suuria muutoksia kotiisi, sinun on aloitettava alusta ja painettava piirustuspöytää. Voisit sanoa, että Home Design 3D: stä tulee piirustuslauta, koska voit ottaa jotain ja rakentaa sen alusta asti. Vaikka se on erittäin tehokas sovellus, sitä on helppo käyttää, kun saat sen kiinni, ja siinä on melko mahtavia jakamisominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että voit pyytää mielipiteitä ystäviltäsi ennen kuin teet mitään todellista työtä.

Kauniisti

Vaikka pidätkin itseäsi sisustussuunnittelijana, sinulla on silti vaikea kuvitella miltä jotain näyttää, kun se istuu fyysisesti huoneen sisällä. Voit aina arvata ja 90% ajasta saatat olla oikeassa, mutta jos et halua tehdä virheitä, voit käyttää Adornably-sovellusta. Sen avulla voit ottaa valokuvan jostakin ennen sen sijoittamista mihin tahansa huoneeseen ja koska se näyttää niin realistiselta, tiedät varmasti, toimiiko jokin asia ennen rahojen käyttöä.

Tulet ylhäältä

Jos aloitat näiden sovellusten käyttämisen kodin rakentamisessa, suunnittelussa tai kunnostamisessa, se näyttää hyvältä. Pelkän tietyn työn aloittaminen ilman mitään suunnitelmia voi päätyä kauhean väärin, joten tarkista jokainen heistä, jos luulet tarvitsevasi niitä etkä tule katumaan heidän antamaansa lisäapua ja tukea.

Isabella Mary