4 parasta vinkkiä tavallisen kylpyhuoneesi uudistamiseen kylpylästandardeihin

Vaikka kylpyläkulttuurin ylläpitäminen saattaa kallistaa nopeasti, voit aina etsiä omia kotejasi luomaan pienen ylellisyyden ja rentoutumisen maailman itsellesi. Tässä on neljä parasta vinkkiä, joiden avulla kylpyhuoneesi muutetaan henkilökohtaiseksi kylpyläksi. Voit tehdä kaikki muutokset tai valita ensin budjetillesi sopivan.
Suihkusi lämmitysvaihtoehdot
Suurin mukavuusvedos kylpylässä on lattialämmitys. Voit tuoda mukavuuden omaan kylpyhuoneeseesi vain yhdellä muutoksella. Lämmitettävät suihkulattia-asennukset voidaan järjestää myös kaikkein rajoitetuimpiin kylpyhuoneisiin. Jos täydellinen lattian kunnostus ei kuitenkaan ole sinulle mahdollista, voit myös harkita kylpytilasi lämmityslamppuja.
Lisätty vaihtoehtoja ammeeseesi
Jos aiot tehdä vain yhden muutoksen kylpyhuoneeseesi, harkitse kypärän mallin lisäämistä. Lisää poreallas kylpyhuoneeseesi ja tuo rentouttava spa-kokemus kotiisi. Voit täydentää muutosta lisäämällä kannettavan caddyn, joka on täynnä kylpytuotteita, helpon matkan päässä kylpyammeesta. Voit myös lisätä yksinkertaisen poreallasvalaisimen tavalliseen ammeeseesi pienempänä versiona tästä muutoksesta.
Suihkukaapin vaihtoehdot
Jos haluat muuttaa vain yhtä asiaa kylpyhuoneesi sisustuksessa, harkitse tylsien suihkuverhojen vaihtamista jännittävillä uusilla koteloideoilla. Markkinat ovat täynnä uskomattomia suihkukaappeja, ja voit helposti löytää tarpeisiisi sopivan. Voit valita valitsemasi kehyksetöntä suihkua monimutkaisemmista metallikehyksisistä suihkulasista.
Kylpyhuoneen asennusvaihtoehdot
Aloita yksinkertaisella muutoksella, jotta kylpyhuoneen sisustus muistuttaa enemmän kylpylää kuin koskaan. Vain täydellinen kylpyhuonekalusteet. Messinki- ja kromivarusteiden lisääminen voi muuttaa kylpyhuoneesi ulkonäön kokonaan. Voit myös lisätä laadukkaita säilytystarvikkeita, suihkukaapit ja pyyhetelineet. Hemmottele tuoksukynttilöitä ja ylellisiä kylpytuotteita, jotka on sovitettu ihotyyppiin.

Isabella Mary