3 helppoa muutosta pieneen kylpyhuoneen sisustukseen pienimmällä budjetilla

Nykypäivän tilojen kutistumisessa uusien asunnon omistajien on usein pulmia pienen kylpyhuoneen kanssa. Vaikka nämä kylpyhuoneet on sisustettu välttämättömillä, ne tuskin näyttävät mukavilta saati muodikkaista. Tässä on kuitenkin kolme pientä muutosta, joita voit säätää pienimmällä budjetilla, mutta saada suuria etuja pienen kylpyhuoneesi muotoilun kannalta.
Miksi tarvitset sisustusmuutoksen
Kaunis kylpyhuone voi olla vain täydellinen tapa rentoutua pitkän, vaikean päivän jälkeen. Usein yksinkertainen muutos voi tehdä pienestä kylpyhuoneesta suuren ja ilmavan. Esteettinen kylpyhuone voi olla Zen-paikka miettiä päivittäisiä luetteloita. Puhtaille friikeille yksinkertainen sisustusvaihto voi tehdä kylpyhuoneestasi näyttävän hämmästyttävän uuden ja paljon puhtaamman.
Suihkuseinät
Vaihda suihkuverhot, jotta saat täysin suunnittelijavaihtoehdon. Lasiset suihkuseinät voivat olla ihanteellinen tapa muuttaa pieni kylpyhuone pienellä budjetilla. Lasiseinä tekee kylpyhuoneesta saumattoman ja siten isomman. Lisäksi lasiseinä vangitsee lämmön suihkukaapissa paljon paremmin kuin verho. Voit myös puhdistaa näytön helposti yksinkertaisella lasinpuhdistusaineella.
Hänen ja Hänen osiot
Lisää pieniä yksityiskohtia kylpyhuoneessa. Aloita asentamalla liukuva lasiseinä suihkukaappiin, jossa on molemmin puolin sisäänkäynti. Se auttaa luomaan ”hänen ja hänen” ulkonäön ja tekee samalla kylpyhuoneestasi näyttävän. Jatka teemaa erillisillä kaduilla ja peileillä.
Ikkunan lisääminen
Tulet hämmästymään siitä, mitä tämä yksinkertainen muutos voi tehdä kylpyhuoneesi ulkonäöstä. Ikkunan lisääminen voi tuoda runsaasti luonnonvaloa ja raitista ilmaa. Se auttaa myös tekemään kylpyhuoneestasi näyttävän isommalta. Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, lisää vain himmeät lasipaneelit ikkunoihin.

Isabella Mary